ДИСЦИПЛІНИ ЗА ВИБОРОМ  

   

Життя факультету  

   

Наукове товариство студентів та аспірантів  

   

Служби університету  

   

Обкладинка В_сник_аграрної__стор_ї Інститут історичної освіти НПУ ім.М.П. Драгоманова разом із   Національним університетом біоресурсів та природокористування України та Державною науковою сільскогосподарською бібліотекою Національної аграрної академії наук України заснували та успішно випускають науковий журнал "ВІСНИК АГРАРНОЇ ІСТОРІЇ". Відзначимо, що у цьому році це наукове видання було включено як фахове видання до переліку Департаменту атестації кадрів Міністерства освіти і науки України.

Рік заснування: 2011 Проблематика: історія України, всесвітня історія, історія науки та техніки ІSSN: 2307-3179

Свідоцтво про державну реєстрацію: КВ №19525-9325Р від 13.11.2012 р.

Галузь науки: історія. Періодичність: чотири рази на рік. Мова видання: українська  Головний редактор: М.С. Журба. Заступники головного редактор: В.А.Вергунов,  С.С. Коломієць; С.С. Падалка; П.П. Панченко. Відповідальний секретар: С.М. Живора

Адреса редакції: 03037, м. Київ, вул.. Освіти, 6, кім. 24. Телефон: (044) 520-12-05. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.", Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Св доцтво_В_сник-аграрної__стор_ї