d-30В Інституті історичної освіти НПУ ім. М.П. Драгоманова відбувся «Дебют першокурсника-2013». В заході взяли участь усі 5 академічних груп першого курсу. Організатором виступила Студентська рада Інституту історичної освіти.

Дебют першокурсника – це захід, який започатковано в НПУ Драгоманова з метою виявлення талантів, реалізації спільних студентських креативних ідей і подальшому пошуку активних студентів.

 

Такі заходи сприяють активізації культурного життя студентської молоді, залучення першокурсників до традицій університету, виявлення та підтримки студентських талантів, зміцнення дружніх зв’язків між студентами університету.

Цього року першокурсники зуміли якнайкраще продемонструвати свої таланти та командний дух; віртуозну гру на флейті та бас-гітарі, милозвучне звучання пісень українською, англійською мовами; запальні, ритмічні танці; КВНівський гумор. Не обійшлося і без традиційних студентських пародій на викладачів.

До присутніх звернувся директор Інституту історичної освіти, професор Олександр Олександрович Сушко. Він привітав усіх присутніх зі святом і зробив сміливу заяву, що цей дебют був найкращим за 7 років.

Хочеться подякувати всім учасникам та організаторам за прекрасний концерт, а глядачам – за підтримку!ІстФак –Чемпіон!

Нижче дивіться фотозвіт дебюту:

d-1

d-2

d-3

d-4

d-5

d-6

d-7

d-8

d-9

d-10

d-11

d-12

 d-13

d-14

d-15

d-16

d-17

d-18

d-19

d-21

d-22

d-23

d-24

d-25

d-26

d-27

d-28

d-29

d-30