ДИСЦИПЛІНИ ЗА ВИБОРОМ  

   

Життя факультету  

   

Наукове товариство студентів та аспірантів  

   

Служби університету  

   

черньВітаємо доктора історичних наук, професора, академіка Академії наук вищої освіти, завідувача кафедри етнології та краєзнавства Інституту історичної освіти НПУ імені М.П. Драгоманова Петра Макаровича Чернегу з 70-річчям від дня народження та 40-річчям науково-педагогічної і громадської діяльності.


Ми цінуємо і поважаємо Вас як вченого, педагога-професіонала, високоосвіченого, працездатного, цілеспрямованого і мотивованого керівника кафедри, патріота нашої багатостраждальної Батьківщини, який, не дивлячись на постійні зміни в суспільно-політичному житті нашої країни, завжди залишався вірним ідеалам національної освіти, захисником неперевершеної і високодуховної української культури та співучої і мелодійної української мови, проповідником національної ідеї, послідовним прихильником інтеграції України у європейське співтовариство як єдиновірного шляху до покращення рівня вітчизняної освіти і науки, кращої долі України та українського народу.

Зичимо Вам міцного козацького здоров’я, щастя і добробуту, натхнення у роботі і нових творчих злетів, бадьорості духу і здійснення усіх мрій!

Бажаємо Вам невтомного і вірного служіння Україні й українському народові на ниві освіти і науки!